Intuïtieve Massage

Intuïtieve massage is masseren vanuit je hart, je gevoel. Ik werk niet volgens een plan of schema vanuit het hoofd (zoals de standaard massages), maar ik luister steeds bewust naar wat wordt ingegeven in contact met degene die ik masseer. De massage werkt helend op de spieren, bloedcirculatie, organen en energiebanen.  Door het echte invoelen tijdens de massage worden de technieken intenser en iedere massage uniek.

Prosleep Tranquillity Massage

Prosleepmassage werkt op de drie zintuigen tast, gehoor en reuk. Hierdoor zorgt de behandeling voor een zeer diepe ontspanning, betere nachtrust en diepere slaap. Mijn massage is een bijzondere synergie van de kracht van Ayurvedische en Indonesische massagetechnieken, Tranquillitysound en etherische oliën. Weldadig voor mensen die niet goed kunnen slapen, stress ervaren, een jetlag hebben of stilte in hun hoofd zoeken.

Himalaya Salt Massage

Een oud genezingsritueel als moderne detoxbehandeling. Een bijzondere ervaring voor huid, lichaam en geest. Voor een complete revitalisering. Met het roze Himalaya zout word je gemasseerd, gescrubd en ingepakt. Spierpijn en spanningen worden verlicht, stofwisseling en bloedcirculatie worden verbeterd. Stofwisseling en gewichtsverlies wordt gestimuleerd en het energetisch evenwicht hersteld.