Welcome Ritual

Iedere [comfort zone] behandeling start met een Tranquillity welkomstritueel, welke zorgt voor een ontspannen start van de behandeling. Tranquillity bestaat uit een aantal aromatische oliën, zoals Palmarosa en sinaasappel, die zorgen voor ontspanning en rust. Tranquillity is de huisgeur van [ comfort zone ].

Naast het Welcome Ritual bestaat iedere behandeling uit reiniging, epileren en massage met dag/nachtverzorging.

Behandelingen

Essential Facial

De uitgebreide range van [Comfort Zone] producten zorgen voor een gezichtsbehandeling die wordt afgestemd op uw huidconditie en behoefte. Voor de volwassen huid.

VOORDELEN

Zuiverend, hydraterend, voedend, versterkend, verzachtend en/of anti-aging. Iedere behandeling is rijk aan vitaminen, wat bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.

HUIDCONDITIE

Voor iedere huidconditie geschikt want iedere Essential Facial behandeling is op maat.

Sublime Skin Active Lift

Dankzij de Japanse Kobidomassage herstelt deze behandeling het volume van de volwassen huid. De liftende werking wordt geoptimaliseerd dankzij het gebruik van een innovatief anti-agingmasker.

VOORDELEN

Deze behandeling verstevigt de gezichtscontouren en geeft een zachtere uitstraling aan fijne en diepere lijntjes.

HUIDCONDITIE

Voor alle huidcondities geschikt. Uitermate geschikt voor de huid met lijntjes en een gebrek aan stevigheid en volume.

Urban Longevity Facial

Deze behandeling heeft een corrigerende en beschermende werking tegen de belangrijkste oorzaken en tekenen van celveroudering. Het resultaat van deze behandeling is te danken aan de combinatie van het exclusieve Longevity Complex™, hightech ingrediënten en de unieke massagetechnieken.

VOORDELEN

Eventuele lijntjes zijn zichtbaar verminderd en de huid heeft een frisse levendige uitstraling.

HUIDCONDITIE

Voor iedere huidconditie geschikt. Uitermate geschikt voor de jongere huid.

Urban Detox Facial

Deze behandeling heeft een corrigerende en beschermende werking tegen de belangrijkste oorzaken en tekenen van celveroudering. Het resultaat van deze behandeling is te danken aan de combinatie van het exclusieve Longevity Complex™ met toegevoegde AHA fruitzuren, detox peeloffmask en bindweefstelmassage.

VOORDELEN

Eventuele lijntjes zijn zichtbaar verminderd en de huid heeft een frisse levendige uitstraling.

HUIDCONDITIE

Voor iedere huidconditie geschikt. Uitermate geschikt voor de jongere huid.

Sublime Skin Deluxe Lift

Een anti-aging, verstevigende en liftende behandeling voor gezicht en hals.

Dankzij de Japanse Kobidomassage herstelt deze behandeling het volume van de huid. De liftende werking wordt geoptimaliseerd dankzij het gebruik van een innovatief anti-agingmasker en de verhelderende en celvernieuwende werking dankzij de dubbele fruitzuurpeeling.

VOORDELEN

Deze behandeling verstevigt de gezichtscontouren en geeft een zachtere uitstraling aan fijne en diepere lijntjes. Bovendien wordt de huid geëgaliseerd en de celvernieuwing gestimuleerd.

HUIDCONDITIE

Voor alle huidcondities geschikt. Uitermate geschikt voor de huid met lijntjes en een gebrek aan stevigheid en volume en de verdikte huid met een ongelijkmatige teint.

Sublime Skin Hormone Aging

Het verstrijken van de tijd heeft een progressieve invloed op de functionaliteit van de huid en verarmt de pijlers ervan.

Degeneratie-veroudering is de niet-aflatende verzwakking van de huidstructuur die leidt tot een verandering in de gezichtsvorm en zichtbare tekenen op het oppervlak: minder gedefinieerde gezichtscontouren, slappe huid, rimpels, verlies van elasticiteit en helderheid. De innovatieve Archi-lift ™ -technologie van deze behandeling helpt om de huidarchitectuur van binnenuit te herstellen en water, eiwitten en lipiden gelijktijdig aan te vullen en te stimuleren

VOORDELEN

Het verzacht, verlicht en uniformeert de teint. Het stimuleert de vernieuwing van de epidermische cellen. Het verbetert het uiterlijk van zachte en vroegtijdige rimpels.

HUIDCONDITIE

Ideaal voor elke epidermale conditie met rimpels en zichtbaar verlies van toon en volume.

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt.

In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. Een fruitzuurpeeling kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. Daarom wordt deze peeling als 'extra' bij reguliere behandelingen aangeboden of geadviseerd.

Aanvullend op de behandeling

Voeten en/of handen Spa
Epileren
Verven wimpers
Verven wenkbrauwen
Harsen

Kobido massage

Kobido is een Japanse techniek voor gezichtsmassage, die dankzij de ontelbare toevoegingen en verfijningen door de verschillende generaties heen, tot een unicum op massagegebied is geworden.

De massage verbetert de bloedcirculatie zodat er meer zuurstof naar het gezicht stroomt. Bovendien worden toxines en dode huidcellen verwijderd. Elk deeltje, van kruin tot schouder, wordt met specifieke en aangepaste technieken onder handen genomen. Het is als het ware een combinatie van een hoofd-, nek- en gezichtsmassage met drukpunttechnieken en technieken uit de lymfedrainage. De behandeling van de meridianen en de acupunctuurpunten in ons hoofd- en halsgebied stimuleert niet alleen een natuurlijke facelift, maar harmoniseert tevens je lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele lichaam.

De effecten van deze massage zijn te vergelijken met een bindweefselmassage, maar deze is iets vriendelijker.


 

[comfort zone] B Corp merk

Huidverzorgingsproducten voeden en verzorgen de huid. Om deze reden is [ comfort zone ] zeer strikt in haar formuleringen en worden alleen de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de meest geavanceerde hightech moleculen en dragersystemen geselecteerd. Ieder ingrediënt is bewust gekozen om maximale werkzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak van onze producten te kunnen garanderen. Ze hebben siliconen vervangen door natuurlijke, voedende oliën en boters, die dezelfde aangename textuur en “real active beauty” voor de huid garanderen. Hun producten worden geproduceerd in Italië met groene energie uit duurzame bronnen.

In november 2016 is de Davines Group met haar twee merken – Davines en [ comfort zone ] – een internationaal gecertificeerde B Corporation® geworden. Dit is een nieuw type bedrijf dat voldoet aan de hoogste standaarden met betrekking tot de maatschappij en het milieu, transparantie en betrouwbaarheid.